Abu Iman's FotoPage

By: Abu Iman Iman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Friday, 16-Jan-2009 06:38 Email | Share | | Bookmark
Majlis B'day Adek Hamsyari (Ahad- 11/Jan)

 
ni kek nya....yummm
kaum adam....
View all 10 photos...
B'day boy : Hamzi Hamsyari bin Abdul Halim
Tempat : James Street, Campbelltown.
Masa : 6 ptg....


potong kek aiskrim bentuk kereta...hasil kreatif aminya...Sara...




Sunday, 11-Jan-2009 03:12 Email | Share | | Bookmark
Goolwa Beach dan Granite Island- Victor Habour

 
 
 
View all 25 photos...
28/12/2008(seminggu selepas balik dari cuti2) kami berkesempatan ikut satu program menangkap cockle kat Goolwa beach bersama beberapa famili yg lain. Pada awalnya ada 'acara' petik buah...tu yg membuatkan kami teruja nak ikut tapi dibatalkan pulak...



Kami tak lama kat sini sbb hari tu angin cukup kuat...sejuk sangat jadinya. Angin kuat tu juga membuatkan pasir terangkat...masuk mata....Kami semua ambil keputusan pergi ke tempat Abg Zai n famili serta beberapa famili yg lain yg tengah memancing tak jauh dr situ....
Selepas tu my famili bersama famili Najwa n famili Sara singgah ke Granite Island, Victor Habour...ambil peluang lagi pun dah dekat....


Untuk sampai ke Granite Island dr Victor Habour kena melalui causeway ni...berjalan atau naik tram yg ditarik oleh kuda mcm gambar kat bawah tu. ..kena bayarlah... Kami semua jalan kaki aje....hujan gerimis dan angin kuat menyebabkan suasana lagi sejuuuk....





Tuesday, 23-Dec-2008 11:38 Email | Share | | Bookmark

Isa dah kena ikat.....
sempat lagi hisap botol dia....
Ismail pun dah sedia.....
View all 13 photos...


Wednesday, 10-Dec-2008 07:57 Email | Share | | Bookmark
Sekitar Raya Aidil Adha 1429H....

 
 
 
View all 24 photos...
Tak ada apa yg menarik pun raya korban kali ini. Tak beraya ke mana pun. Tapi tetap pakai baju raya. Terima kasih buat famili saya kat kg coz belikan kami baju raya. Baru sampai semalam. Terutama buat bonda tersayang...belikan baju raya buat saya yg dah jadi isteri org ni pun. Siap dgn tudung lagi. Sayaaaaang semua....
Juadah yg dimasak cuma nasi tomato dan glazed chicken serta kari daging....kuih bakar dan kek epal. Selepas hubby balik dari sembahyang sunat raya kami makan dan lepas tu pergi kedai gambar(dgn pakai baju raya tu hihihihi....)....buat gambar passport utk Isa. Tak sabar rasanya nak pergi cuti2 dan buat passport Isa. Kami akan bertolak Ahad ni. Banyak benda dah kena selesaikan ni...harap semuanya akan berjalan lancar.












geram betul kat isa ni...dah siap2 pakai baju raya dia pergi masuk toilet...siap main air kat mangkuk tandas tu...mmmmm...kenalah tukar baju...










Saturday, 29-Nov-2008 00:40 Email | Share | | Bookmark
Hari Pertama Sumaiyyah Ke Kindy

 
 
 
View all 25 photos...






Start bulan 10 hari tu...term 4.2008. Sekali seminggu je. Siap bapak belikan kasut baru dan lunch back ...mahal lak tu lunch back tu..dalam AUD15 kot...huhuhu

Masa nak pergi tu ok je...suka nampak...janji tak nak nangis.
Sampai sana jenuh duk pujuk supaya duduk dgn kawan2 dia..Ismail pun satu kelas dgn dia...tapi tak nak. TErpaksalah ibu yg dududk sekali dgn dia...tapi bila tiba time rehat...dia dah OK. Alhamdulillah lepas tu blhlah berenggan dgn ibu ni...walaupun main sorang2.

Kali ke 3 gi kelas dia dah OK tak yah nak pujuk2 lagi....


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net